pehea e hoʻohana ai i nā pā kīʻaha muffin silicone

  • mea hana pēpē

ʻO ke kīʻaha muffin siliconepanshele mai i loko o nā ʻano kala like ʻole, a ua kaulana nā mole silicone i waena o ka lehulehu.ʻAʻole ʻawaʻawa, ʻaʻohe ʻono, maʻalahi e hoʻohana a maʻalahi hoʻi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā kīʻaha silicone muffin, a hoʻohana nui ʻia i nā lako kīhini.Nui nā ʻano hiʻohiʻona i nā ʻano, hiki iā ʻoe ke koho i ke ʻano āu e makemake ai, hoʻoponopono i kāu ʻono punahele, a hana i nā keke ʻono.E nānā kākou pehea e hoʻohana ai i kasilicone muffin cup mold:

silicone muffin cup mold

 

1. E hoʻohana i ka wai wela (dilute food detergent) a i ʻole e hoʻokomo i loko o ka mea holoi ipu no ka hoʻomaʻemaʻe.Mai hoʻohana i ka mea hoʻomaʻemaʻe abrasive a i ʻole ka hupa no ka hoʻomaʻemaʻe.Ma mua o ka hoʻohana ʻana, pono e uhi ʻia ka ʻōpala me kahi papa o ka pata, hiki ke hoʻolōʻihi i ka manawa hoʻohana o ka mold.

 

2. Ke kālua, e kau i ka kīʻaha muffin siliconehoʻokaʻawale ma luna o ka pā palaoa.E hoʻomanaʻo ʻaʻole e hoʻomaloʻo i nā ʻōpala.No ka laʻana, no ka 4-pili ʻia, pono ʻoe i ʻelua wale nō, a pono ʻoe e hoʻohui i ka wai i nā mea ʻelua.Mai hoʻomaloʻo i ka bake, no ka mea, ua maʻalahi ka Baking maloʻo e puhi i ka poʻi a hoʻopōkole i ka pōʻai ola o ka mold.

 

3. Ma hope o ka pau ʻana o ka kuke ʻana, e ʻoluʻolu e wehe i ka pā bakena holoʻokoʻa mai ka umu a kau ma luna o ka pā a hiki i ka maʻalili loa.

 

4. Hiki ke hoʻohana wale ʻia ka muffin cup silicone mold i nā umu, umu a me nā umu microwave, ʻaʻole pono e hoʻohana pololei ʻia ma ke kinoea a i ʻole ka uila, a i ʻole ma luna pono o ka pā wela a i ʻole ma lalo o ka grill.

 

5. Ma muli o ka uila static, ua maʻalahi ka lepo silicone me ka lepo, no laila ʻaʻole pono e hoʻomaʻemaʻe iā ia no ka manawa lōʻihi a waiho i loko o ka pahu waihona.

 

ʻOiai ʻo ka silicone muffin cup mold i kū i nā wela kiʻekiʻe, ʻaʻole pono e hōʻike pololei ʻia i nā lapalapa ahi a i ʻole nā ​​kumu wela.He ʻokoʻa nā ʻāpana silikoni mai nā metala kuʻuna, a pono ʻoe e hoʻolohe i ka hoʻoponopono ʻana i ka manawa kuke.I ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka mold silicone, mai hoʻohana i nā pōpō kila a i ʻole nā ​​​​mea hoʻomaʻemaʻe metala e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōpala e pale ai i ka pōʻino o ka ʻōpala.


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2022